U bevindt zich hier: 3x3 Basketball » Home » Olympic Experience

Olympic Experience

Basketball maakt deel uit van de Olympic Experience, die van 6 t/m 21 augustus op het strand van Scheveningen wordt georganiseerd. Het Scheveningse strand verandert ruim weken lang in een Olympisch Rio, waar de sportfan kan sporten, sport kijken en sport beleven.

De Olympic Experience is een Olympisch ‘thuisblijf-event’, waar de sportfan (en zonliefhebber) op een fantastische wijze de verrichtingen van TEAM NL in Rio kan volgen. In samenwerking met NOC*NSF en de gemeente Den Haag zullen er dagelijks sportactiviteiten voor jong en oud worden georganiseerd, waar dertig sportbonden aan mee werken. Daarnaast kun je gedurende de gehele dag op grote publieksschermen de verrichtingen van de Nederlandse sporters in Rio live volgen. Ondertussen kun je zelf sporten, lekker eten, drinken en genieten van live optredens (van bekende Nederlandse artiesten) en DJ sets.

Natuurlijk is de Nederlandse Basketball Bond ook aanwezig. De bezoekers aan de Olympic Experience kunnen zich dagelijks van tien tot zes uitleven op een basketballveld. De NBB organiseert samen met basketballvereniging ST4R uit Den Haag allerlei basketballactiviteiten, waar iedereen aan mee kan doen. De games en contests worden begeleid door de coaches van ST4R. Er zijn mooie prijzen te winnen en je kunt uiteraard ook een kijkje nemen bij alle andere sporten. Tickets zijn via deze website te krijgen.

Vrijdag 19 augustus is een speciale basketballdag tijdens de Olympic Experience. Dan vindt er een internationaal toernooi plaats in het Beach Stadion; 2016 The Hague 3x3 Challenger. De knock-out fase van The Challenger kun je ook  al op donderdag 18 augustus bewonderen in het Beach Stadion. Klik hier voor alle informatie rondom de 2016 The Hague 3x3 Challenger.

Tickets

Tickets voor de Olympic Experience en 2016 The Hague 3x3 Challenger zijn hier te koop. 

Ontvang nu twee kaarten gratis voor de Olympic Experience/ 2016 The Hague. Meer weten? Bekijk onze Facebook Actie. 

Waar is het?
Adres: De Olympic Experience vindt plaats op het sportstrand van Den Haag - Strandweg 4, Scheveningen.

Openingstijden
Openingstijden: De Olympic Experience is van 6 tot en met 21 augustus en is dagelijks geopend van 10 uur ’s ochtends tot 24 uur ’s avonds.

Meer informatie
Voor meer informatie kijk ook hier: https://teamnl.org/olympicexperience

 

NBB video

 

  -  

Meer »

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF