U bevindt zich hier: 3x3 Basketball » Streetball Masters 2019 » Mannen Elite Competitie » Inschrijfprocedure Mannen Elite

Mannen Elite aanmelden

Om te kunnen kwalificeren voor de Finals, kans te maken op het prijzengeld en mogelijke deelname aan Satellites moeten teams zich officieel aanmelden via de FIBA Play website.  

Als officieel team ben je verplicht je te houden aan de volgende regels:

  • Het geregistreerde team zal gedurende de hele tour met dezelfde samenstelling spelen van max 6 spelers. De spelers kunnen alleen spelen in het geregistreerde team (spelers mogen niet in meerde team geregistreerd zijn). Bij elk toernooi zullen minimaal 3 en maximaal 4 spelers van het team deelnemen.
  • Het team speelt altijd onder dezelfde teamnaam. U bent vrij om uw eigen teamnaam te kiezen. Aangeraden wordt om achter uw teamnaam de stad en het land van herkomst te vermelden. Namen van sponsors zijn geaccepteerd.
  • Teams spelen met genummerde jerseys. Deze nummers dienen voor ieder toernooi gecommuniceerd te zijn met de NBB. Stuur bij het registreren van uw team een email naar het volgende e-mailadres: streetballmasters@basketball.nl . Vermeld in de email aan welk event u gaat deelnemen, met welke spelers en de nummers van elke speler.
  • Het inschrijfgeld van elk evenement is 50,- euro. Bij registeren van het team moet er direct aan de betaling voldaan worden. Betalen kan via de volgende link: Betalen Streetball Masters Elite

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF