U bevindt zich hier: Afdelingen » Noord-Holland » Firestarter Jeugd Toernooi

Afdeling Noord-Holland

Welkom op de site van de afdeling Noord-Holland.

U kunt hier alle informatie vinden die specifiek voor onze afdeling is. Mocht u iets missen, stuur dan een mail naar afdeling.nh@basketball.nl.

Terug naar overzicht

Firestarter Jeugd Toernooi

10 juni 2019 19:53:00

Op 7 en 8 september 2019 organiseert TBG Dragons hun vierde jeugd toernooi. Het Firestarter Talent Tournament. Een toernooi voor de jeugd (U14, U16, U18 en U21). Voor alle leeftijdsgroepen spelen we op eredivisie niveau.

Goede voorbereiding

Het TBG Dragons Firestarter Talent Tournament is de ideale start van het nieuwe basketbalseizoen. Een mooie gelegenheid om te zien hoever de ploegen zijn, wat de concurrentie doet maar vooral ook om het seizoen op een leuke manier te beginnen. De laatste jaren hebben we een prachtige internationale bezetting gehad.

Top scheidsrechters

NBB en TBG Dragons hebben de handen ineen geslagen! De scheidsrechters stage wordt gehouden tijdens dit toernooi. Daardoor worden op beide dagen alle wedstrijden gefloten door NBB scheidsrechters.

Inschrijven

Inschrijven kan via de volgende link; https://www.tbgdragons.nl/tbg-events/  Wees er snel bij, want vol = vol.

Locatie

Het Firestarter toernooi wordt gespeeld in het prachtige sportcentrum Arcus in Wijchen. Voor vragen kunt u contact opnemen met toernooicommissie@tbgdragons.nl

 

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF