U bevindt zich hier: Algemeen » Nieuws » Nieuws » Documentaire ‘ST4R Ballers go Moscow Open 2011’ online

Terug naar overzicht

Documentaire ‘ST4R Ballers go Moscow Open 2011’ online

23 april 2012 17:02:51

De ST4R Ballers, het mannen 23+ team van straatbasketballvereniging ST4R, is in september 2011 naar Moskou afgereisd om Nederland te vertegenwoordigen op Moscow Open 2011. Dit was de prijs die ze gewonnen hadden door Nederlands Kampioen Streetball 2011 te worden, tijdens de finale van Streetball Masters op het Spuiplein in Den Haag.

De ST4R Ballers die aan Moscow Open 2011 deel hebben genomen zijn Chip Jones, Alpha Sow, Mourad Zorgui en Jeroen de Baat. Zij werden vergezeld door Erik Duin, voorzitter van ST4R, en Simone van den Biggelaar van de Nederlandse Basketball Bond.

Erik Duin heeft de ST4R Ballers op de voet gevolgd met zijn camera en heeft de ervaringen van het team vastgelegd in de documentaire ‘ST4R Ballers go Moscow Open 2011’. Deze documentaire is nu hier online te bekijken.ST4R Ballers @ Moskou Open 2011 from Erik Duin on Vimeo.

Ook in de zomer van 2012 kunnen teams reizen naar internationale streetballtoernooien winnen door deel te nemen aan Streetball Masters. Dus wil je ook kans maken op een internationale ervaring om nooit te vergeten, schrijf je dan in voor een van de tien voorronden van Streetball Masters. Daar kun je je plaatsen voor de landelijke finale, met kans op een vervolg in het buitenland. 

Kijk voor meer informatie over Streetball Masters op www.streetballmasters.nl en www.facebook.com/streetballmasters. Je kunt je ook aanmelden voor Streetball Masters News via het formulier op deze pagina.

Evenementen kalender

Video van de week

 

  -  

Meer »

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van
FIBA, IWBF, en NOC*NSF

FIBA IWBF NOC*NSF