U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Landstede Basketbal verrast met zege in derde finalewedstrijd

Terug naar overzicht

Landstede Basketbal verrast met zege in derde finalewedstrijd

19 mei 2017 11:22:00

Landstede Basketbal heeft voor een daverende verrassing gezorgd door de derde wedstrijd in de finale van de play-offs van de Dutch Basketball League te winnen. De Zwolse club kreeg donderdagavond de volle Martiniplaza stil door in de slotafse een 72-62 achterstand om te zetten in een 74-79 overwinning op Donar, waardoor het de achterstand in de best-of-seven serie terugbracht naar 2-1. Met name Keegan Hyland en J.T Tiller (topscorer met 25 punten) tekenden voor de belangrijke scores in de laatste minuten, waardoor Landstede terugkwam en won. De eerste twee duels had Donar met respectievelijk 35 en 45 punten verschil gewonnen.

De vierde wedstrijd in de finale wordt zondag 21 mei a.s. om 15.00 uur in Zwolle gespeeld. De vijfde wedstrijd, die er nu ook in elk geval komt, staat op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) op het programma om 16.00 uur in de Martiniplaza en wordt live uitgezonden door Ziggo Sport.

Ga voor het hele verslag naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF