U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Zorg en Zekerheid Leiden blijft ongeslagen na sterke inhaalrace

Terug naar overzicht

Zorg en Zekerheid Leiden blijft ongeslagen na sterke inhaalrace

12 november 2017 00:36:00

Zorg en Zekerheid Leiden is na zes duels nog steeds ongeslagen koploper in de Dutch Basketball League. In een ouderwetse kraker tegen rivaal New Heroes Basketball Den Bosch trok de Leidse ploeg zaterdagavond met 83-81 aan het langste eind, dankzij aan een sterke inhaalrace in de slotfase. Drie minuten voor tijd stond het nog 70-78 voor New Heroes. Mede door Carrington Love, goed voor 34 punten, pakte Leiden toch nog de winst.

Winnen deden zaterdagavond ook Aris Leeuwarden en Forward Lease Rotterdam. De Friezen bleven in eigen huis Apollo Amsterdam met 79-73 de baas, terwijl de Rotterdammers Basketball Academie Limburg met een 79-62 nederlaag terug stuurden naar Limburg. 

Donar en Landstede Basketbal kwamen zondagmiddag in actie. De Groningers revancheerden zich in de Martiniplaza voor de nederlaag tegen Landstede in de strijd om de Supercup. De Groningers waren dit maal duidelijk te sterk voor de Zwolse formatie en wonnen met 79-68. Donar staat door de zege nu alleen tweede achter ZZ Leiden op de ranglijst.

Met dank aan www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF