U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » NBB Bekerfinale mannen op 25 maart; vrouwen op 31 maart

Terug naar overzicht

NBB Bekerfinale mannen op 25 maart; vrouwen op 31 maart

28 december 2017 15:28:00

De datum van de NBB Bekerfinale bij de mannen is bekend. De finale wordt op zondag 25 maart gespeeld bij het team dat bij de loting als eerste uit de koker komt en dus conform de loting de thuisspelende finalist is. Wanneer de Mannen U18 en U20 hun finale spelen, moet nog worden bepaald. 

Ook bij de vrouwen senioren is de datum bekend. De strijd om de Carla de Liefde Trofee zal op zaterdag 31 maart worden beslist. De NBB Bekerfinale bij de vrouwen wordt gespeeld bij één van beide finalisten, waarbij in het VBL-overleg wordt besloten wie de organiserende vereniging is, en dus de thuisspelende finalist. De finale Vrouwen U20 wordt als voorwedstrijd van deze finale ingepland. 

Voor de NBB Bekerfinale voor rolstoelbasketbalteams moet nog een datum worden vastgesteld. Deze finale wordt in principe gespeeld bij een van beide finalisten. De nog te bepalen speeldatum is afhankelijk van het programma van de nationaal selecties en de competitie. 

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF