U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Geen verrassingen in doordeweekse speelronde in DBL

Terug naar overzicht

Geen verrassingen in doordeweekse speelronde in DBL

13 april 2018 11:40:41

Geen verrassingen donderdagvond in de doordeweekse speelronde van de Dutch Basketball League. Al maakte Den Helder Suns het nummer twee New Heroes Den Bosch knap lastig. Uiteindelijk ging de zege toch met 73-77 naar de Bosschenaren.

Landstede Basketbal hield danig huis in Amsterdam door met 65-105 bij Apollo te winnen. Franko House was met 17 punten en 12 rebounds goed voor een double-double bij de Zwollenaren, die nog steeds derde staan op de rangijst in de DBL.

Apollo is nog altijd in een fel gevecht gewikkeld met Aris Leeuwarden om de zesde en laatste play-offplaats. De Amsterdammers hadden het geluk dat Aris uit in de Vijf Meihal niet kon stunten tegen Zorg en Zekerheid Leiden. Het werd 72-59 voor de nog steeds zonder Jessey Voorn spelende Leidenaren. 

Voor de nog in te plannen wedstrijd tussen New Heroes en Donar is inmiddels een definitieve datum gevonden. Om de Groningers zich zo goed mogelijk te kunnen laten voorbereiden op de return in de halve finale van de FIBA Europe Cup tegen Venezia verhuist deze wedstrijd van dinsdag 17 april naar zaterdag 28 april. Het gevolg daarvan is wel dat de play-offs ook later zullen beginnen.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF