U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Den Helder Suns naar finale bij toernooi in Luxemburg

Terug naar overzicht

Den Helder Suns naar finale bij toernooi in Luxemburg

15 september 2018 21:59:00

Den Helder Suns heeft de finale bereikt van het toernooi in Contern. Na een aarzelende start in Luxemburg versloeg de Helderse formatie zaterdag de Panthers uit Schwenningen met 86-61. De eindstrijd vindt zondagmiddag om 18.00 uur plaats.

Aris Leeuwarden zette zaterdag ook de tweede oefenwedstrijd om in een ruime zege. ETB Essen verliet het Kalverdijkje met een 106-73 nederlaag. Nick Masterson toonde zijn schutterskunsten door negen driepunters te verzilveren. 

Landstede Basketbal leed zaterdag in Göttingen een ruime nederlaag. De Duitse Bundesligaclub BG Göttingen was een maat te groot. Na een ruststand van 56-30 denderden de gastheren door naar een duidelijke 102-65 zege.

Feyenoord Basketball Rotterdam verloor zaterdag in een oefenduel van Apollo Amsterdam. De Amsterdammers, die Dutch Windmills vervingen, stonden bij rust met 32-38 voor en boekten uiteindelijk een 64-81 zege.

Ga voor de wedstrijdverslagen naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF