U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Zorg en Zekerheid Leiden tweede bij toernooi in Trento

Terug naar overzicht

Zorg en Zekerheid Leiden tweede bij toernooi in Trento

16 september 2018 20:11:00

Zorg en Zekerheid Leiden heeft in Trento een fraaie tweede plaats behaald. In de finale tegen Dolomiti Energia Trentino was de pijp na de eerste helft leeg bij de Leidse ploeg. Trentino, dat dit seizoen in de Euro Cup uitkomt, won het treffen met 65-53.

Donar luisterde de Open Dag met een ruime overwinning. Het Belgische Basic-Fit Brussels had in MartiniPlaza vooral voor rust weinig in te brengen tegen de Groningers. Via een ruststand van 51-30 werd het uiteindelijk 90-68 voor Donar.

New Heroes Den Bosch maakte zondag in Mechelen een flinke zeperd mee. De Bossche formatie kreeg na de pauze een flink pak slaag van Kangoeroes Basket Mechelen, de ploeg van Paul Vervaeck en Carrington Love: 94-60

Den Helder Suns won in Luxemburg het door AB Contern georganiseerde toernooi. In de finale wist de ploeg van coach Peter van Noord gastheer AB Contern te verslaan met 76-69. De Luxemburgse ploeg genoot alleen in de eerste vijf minuten een voorsprong.

Ga voor de verslagen naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF