U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Nederlandse eredivisieclubs weer actief in Europees verband

Terug naar overzicht

Nederlandse eredivisieclubs weer actief in Europees verband

24 oktober 2018 15:13:02

De drie Nederlandse vertegenwoordigers in de FIBA Europe Cup komen vandaag alledrie weer in actie voor hun tweede duel in de groepsfase. Donar treft wederom een Turkse tegenstander. Na vorige week afgerekend te hebben met Istanbul BBSK, nemen de Groningers het in groep C in Izmir op tegen Pinar Karsiyaka.

Na de mooie winst op BK Pardubice wacht voor New Heroes Den Bosch, dat deze week met CSU een nieuwe sponsor presenteerde,  nu in groep D Ironi Hai Motors Ness Ziona. Dat is een club uit Ness Ziona in Israël. New Heroes pakte in de eerste groepswedstrijd overtuigend met 91-58 de winst op BK Jip Pardubice.

Zorg en Zekerheid Leiden voor het eerst thuis in actie. Tegenstander in groep A om 20.00 uur in de Vijf Meihal is CSM CSU Oradea uit Roemenië. De Leidse club verraste afgelopen woensdag vriend en vijand door in Turkije het sterker geachte Sakarya BSB met 56-69 te verslaan. 

Ga voor de uitgebreide voorbeschouwingen naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF