U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Grasshoppers behoudt ongeslagen status na winst in topper

Terug naar overzicht

Grasshoppers behoudt ongeslagen status na winst in topper

3 november 2018 22:41:00

Solar-systemen Grasshoppers heeft als enige club in de Vrouwen Basketball League nog niet verloren. De regerend kampioen van Nederland was zaterdagavond in de topper tegen 4Consult/Binnenland de sterkste. Grasshoppers won in Katwijk voor eigen publiek met 80-66 en bezorgde zo de bezoeksters uit Barendrecht hun eerste nederlaag van het seizoen.

Lekdetec.nl stuurde nieuwkomer Keijser Martini Capital Sparks met een ruime nederlaag terug naar Haren. Het werd zaterdag in Bemmel 86-46 voor de thuisploeg. Door deze zege is Lekdetec.nl langszij gekomen bij 4Consult/Binnenland. Beide clubs staan nu op zes punten uit vier duels. Koploper Grasshoppers heeft de maximale acht punten uit vier wedstrijden.

Zondag kwamen Dozy BV Den Helder en Loon Lions nog in actie. Het spannende duel eindigde in een 69-68 nederlaag voor de thuisclub. Twee keer balverlies van de Lions in de slotfase leidde alsnog tot de eerste Helderse overwinning van het seizoen. Bij de bezoeksters was Katie Bussey goed voor 31 punten en 7 rebounds.

Klik hier voor de uitslagen en de stand in de VBL.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF