U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Basketball Academie Limburg nog steeds met lege handen

Terug naar overzicht

Basketball Academie Limburg nog steeds met lege handen

8 november 2018 21:45:00

Basketball Academie Limburg staat als enige nog met lege handen in de Dutch Basketball League. Het lukte de Limburgers woensdagavond niet om tegen Feyenoord Basketball Rotterdam de eerste punten te pakken. BAL speelde tot aan de rust goed mee, daarna viel de thuisploeg toch terug, om uiteindelijk met 71-89 te verliezen. Trevor Setty debuteerde bij Feyenoord met 24 punten.

Dutch Windmills blijft de grote verrassing van het seizoen, want ook Aris Leeuwarden werd aan de spreekwoordelijke zegekar gebonden. Aris leek woensdagavond in de eerste helft goede zaken te gaan doen. Maar Dutch Windmills liet zich niet van zijn stuk brengen en kwam beetje bij beetje terug in de wedstrijd. In de laatste periode besliste de ploeg uit Dordrecht het duel alsnog in z'n voordeel: 78-73.

Den Helder Suns hield aan de reis naar Amsterdam twee kostbare punten over. Thuisclub Apollo Amsterdam leek woensdagavond na rust aan het langste eind te trekken, maar opeens vielen de Amsterdammers stil en liepen de Suns weer uit. Toch kwam er nog een verlenging. In de noodzakelijk geworden extra tijd ging de zege met 85-91 naar Den Helder.

Ga voor de volledige wedstrijdverslagen naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF