U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Schaatsheld Gianni Romme op bezoek bij Jolly Jumpers

Terug naar overzicht

Schaatsheld Gianni Romme op bezoek bij Jolly Jumpers

19 november 2018 15:16:00

Niemand minder dan Gianni Romme, meervoudig olympisch en wereldkampioen schaatsen, treedt zaterdag 24 november a.s. op als gastspreker bij de jaarlijkse sponsoravond van basketbalvereniging Jolly Jumpers. Daarna is hij ook aanwezig bij het VBL-duel tussen Jolly Jumpers en Solar-systemen Grasshoppers.

Romme schaatste jarenlang onwaarschijnlijk hard op de vijf en tien kilometer. Hij combineerde zijn aanleg met gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Die combinatie maakte hem lang onverslaanbaar. Met ingang van 1 mei 2018 is Romme gestart als manager van de IJsbaan Twente in Enschede. In zijn presentatie aan de sponsoren van Jolly Jumpers vertelt Gianni over wat er nodig is voor het bereiken van de top.

Dat verhaal zal Jolly Jumpers bekend in de oren klinken. De vereniging uit Tubbergen heeft dit seizoen als relatief kleine vereniging de stap gemaakt naar het hoogste basketbalniveau in Nederland: de Vrouwen Basketball League. Daarnaast spelen twee jeugdteams ook op eredivisieniveau. Een stap die de club niet had kunnen zetten zonder de inzet van spelers, trainers, vrijwilligers én natuurlijk sponsoren.

Maar ook ondernemers zullen zich in Romme's verhaal herkennen. Zijn visie is dat je met talent alleen de top niet kunt halen. De juiste instelling en talent, gecombineerd met goede begeleiding zijn daar essentieel voor; zowel in de sport als in het bedrijfsleven.

Meet and greet
Het eerste gedeelte van de sponsoravond is op uitnodiging. Het tweede gedeelte zal plaatsvinden tijdens de thuiswedstrijd van het eerste vrouwenteam van Jolly Jumpers tegen regerend landskampioen Grasshoppers uit Katwijk. De toegang is gratis. Gianni Rommi is aanwezig voor een 'meet and greet', waarbij er gelegenheid is voor belangstellenden om kennis te maken met Romme en met basketbalvereniging Jolly Jumpers.  De wedstrijd in sportcentrum De Vlaskoel begint om 20.30 uur.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF