U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » 4Consult/Binnenland verspeelt voorsprong in slotfase

Terug naar overzicht

4Consult/Binnenland verspeelt voorsprong in slotfase

2 december 2018 09:58:00

De Vrouwen Basketball League heeft een nieuwe koploper. Zonder zelf in actie te komen nam regerend landslampioen Solar-systemen Grasshoppers de eerste plaats op de ranglijst over van 4Consult/Binnenland. De ploeg uit Barendrecht verloor zaterdag thuis met 64-68 van Loon Lions door in de slotfase een voorsprong van acht punten te verspelen. Binnenland heeft net als Grasshoppers twaalf punten, maar een wedstrijd meer gespeeld. 

Loon Lions heeft even veel punten als Lekdetec.nl dat afgelopen weekeinde met 61-51 van Jolly Jumpers won. Beide teams staat op tien punten uit 8 duels, maar de club uit Bemmel heeft een beter doelsaldo dan de Lions uit Landsmeer.

Onderaan zoekt nieuwkomer zoekt Keijser Capital Martini Sparks nog steeds naar de eerste zege op het hoogste niveau. De ploeg uit Haren ging zaterdag op bezoek bij Dozy BV Den Helder, maar kon in de kop van Noord-Holland geen vuist maken. Het werd 85-52 voor Den Helder.

Komend weekeinde staat er maar één wedstrijd op het programma. Op zaterdag 8 december speelt Keijser Capital Martini Sparks om 19.00 uur thuis tegen Loon Lions.

Klik hier voor de uitslagen, stand en programma in VBL.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF