U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Donar en Zorg en Zekerheid Leiden loten tegen elkaar

Terug naar overzicht

Donar en Zorg en Zekerheid Leiden loten tegen elkaar

18 januari 2019 14:24:00

Donar en Zorg en Zekerheid Leiden nemen het tegen elkaar op in de halve finales van het NBB Bekertoernooi bij de mannen. Dat is het resultaat van de loting die vandaag (vrijdag 18 januari) op het bondsbureau in Nieuwegein is verricht.

Donar is de regerend kampioen van Nederland en de bekerhouder, ZZ Leiden voert op dit moment de ranglijst aan in de Dutch Basketball League. Beide teams stonden vorig jaar nog tegenover elkaar in de finale. Donar speelt in deze dubbele ontmoeting eerst thuis.

De andere halve finale gaat tussen Dutch Windmills en de winnaar van de kwartfinale tussen Basketball Academie Limburg en Landstede Basketbal. Naar alle waarschijnlijkheid worden de Zwollenaren de tegenstanders van de Windmills, aangezien zij donderdag de eerste wedstrijd in het tweeluik met de Limburgers al met 59-103 hebben gewonnen (de return is op 31 januari a.s.). Dutch Windmills speelt in deze halve finale als eerste thuis.

De beoogde speeldata voor de halve finales zijn donderdag 7 en donderdag 14 februari.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF