U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » 4Consult/BInnenland brengt spanning in play-offs weer terug

Terug naar overzicht

4Consult/BInnenland brengt spanning in play-offs weer terug

11 april 2019 11:15:00

4Consult/Binnenland heeft de spanning in de halve finales van de play-offs van de Vrouwen Basketball League weer teruggebracht. De club uit Barendrecht won woensdagavond na een spannende wedstrijd met 78-80 in Katwijk bij regerend landskampioen Solar-systemen Grasshoppers.

Daardoor is de stand in de best-of-five nu 1-1 en komt er in elk geval ook nog een vierde wedstrijd. Het derde duel staat voor komende zaterdag (13 april) in Barendrecht op het programma. De vierde wedstrijd wordt daar ook gespeeld. Bij Binnenland eiste Eline Kasius (25 punten en 10 rebounds) wederom de hoofdrol op, daarbij in de slotfase ondersteund door de met scherp schietende Myrthe den Heeten.

In de andere halve finale van de VBL play-offs staan Dozy BV Den Helder en Loon Lions vanavond (donderdagavond 11 april) tegenover elkaar in Den Helder. Loon Lions won afgelopen weekeinde de eerste wedstrijd, ook in Den Helder, en nam zo een 0-1 voorsprong in de best-of-five. Zondag a.s. is in Landsmeer wedstrijd drie.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF