U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Loon Lions al met één been in finale van play-offs

Terug naar overzicht

Loon Lions al met één been in finale van play-offs

12 april 2019 08:28:00

Loon Lions staat al met één been in de finale van de strijd om de landstitel. De basketbalsters uit Landsmeer, die anderhalve week geleden al de NBB Beker bij de vrouwen veroverden, waren donderdag in de halve finale van de play-offs van de Vrouwen Basketball League voor de tweede keer op rij te sterk voor Dozy BV Den Helder. 

De ploeg van hoofdcoach Thijs Volmer won afgelopen zaterdag al de eerste wedstrijd in Den Helder en sloeg nu andermaal toe op 'vreemde bodem'. Het werd in de kop van Noord-Holland donderdagavond 56-63 voor de Lions die een 0-2 voorsprong hebben genomen in de best-of-five serie en het karwei nu in eigen huis kunnen afmaken. De derde wedstrijd staat voor zondag in Landsmeer op het programma. Het duel in het Indoorcentrrum Landsmeer begint om 18.00 uur.

De andere halve finale tussen Solar-systemen Grasshoppers en 4Consult/Binnenland gaat zaterdag al verder, als in Barendrecht de derde wedstrijd wordt gespeeld. De stand is daar 1-1 na de eerste twee wedstrijden. De wedstrijd in sporthal De Driesprong begint zaterdagavond om 20.15 uur.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF