U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Landstede Basketbal verliest oefenduel in België

Terug naar overzicht

Landstede Basketbal verliest oefenduel in België

8 september 2019 15:08:51

Landstede Hammers heeft zaterdag de eerste van twee oefenwedstrijden in België verloren. Bij rust leidde de kampioen van Nederland nog met 41-43. Na de pauze kwam Okapi Aalstar opzetten om uiteindelijk met 78-71 te winnen.

In de nieuwe entourage van Sporthal Boshoven heeft Basketball Academie Limburg de openingswedstrijd in eigen huis winnend afgesloten. Dreamfield Dolphins werd zaterdag na een ruststand van 40-18 met 82-56 verslagen.

De strijd om de nooit gespeelde Bronze Medal (naar aanleiding van de door beide teams verloren halve finale in de FIBA Europe Cup van 2017-2018) werd zaterdag beslist in het voordeel van Donar. In Aarhus werd Bakken Bears met 70-78 verslagen.

Heroes Den Bosch heeft er hard voor moeten knokken, maar uiteindelijk was er zaterdag wel de oefenwinst in Gelsenkirchen. Schalke ’04 moest in eigen huis met 79-81 de winst aan de Bosschenaren laten.

Ga voor de complete verslagen naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF