U bevindt zich hier: Jeugd » Basketball 's Cool » Heerenveen

Basketball 's Cool Heerenveen

Basketball 's Cool zijn  basketballessen voor kinderen van groep 3 tot en met 8. De lessen staan in het teken van STAR: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Wij vinden dat in onze lessen alle kinderen mee moeten kunnen doen. Ongeacht het niveau en hun leeftijd. Vandaar dat we de activiteiten laagdrempelig aanbieden. 

Be a Basketball STAR is bedoeld voor alle kinderen van groep 1 en 2. Tijdens de lessen staat STAR centraal: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. We laten de kinderen kennismaken met basketball op het niveau wat bij deze leeftijdscategorie past. Bij elke les is een trainer die veel ervaring heeft met training geven en met het lesgeven aan jonge kinderen.

De lessen worden elke week gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties. Dan hebben de kinderen ook vrij van 's Cool en STAR

Kinderen mogen altijd een gratis proefles meedoen. Daarna kunnen ze €2,00 per les betalen of €20,00 voor een strippenkaart van 15 lessen. Als je voor een strippenkaart kiest, krijg je elke 5x dat je komt een klein cadeautje.

Hieronder staan de locaties en tijden van de Basketball 's Cool en Be a Basketball STAR lessen.

Basketball 's Cool Skoaterwald
Locatie: Sportzaal de Spil, Schoterplein 49
Dinsdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur

Be a Basketball STAR
Locatie: Speellokaal van Basisschool de Roerganger, Vogelwijk 21
Woensdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur

Voor meer informatie, mail naar Marvin Dijkstra (marvindijkstra@hotmail.com).

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF