U bevindt zich hier: Jeugd » NBB Camps » Algemene informatie

Algemene informatie voor deelnemers

Hieronder vind je informatie over verschillende zaken die betrekking hebben op de NBB Camps.

Aankomst
Op de dag van aankomst moeten de campers zich tussen 11.00 en 11.30 uur melden. Rond 11.45 uur wordt de staf aan deelnemers en ouders voorgesteld, gevolgd door de lunch om 12.00 uur.  Daarna wordt het NBB Camps pakket uitgedeeld en krijgen de kinderen nog meer (praktische) informatie.

Let op: de uitgereikte materialen worden eenmalig verstrekt. Merk je spullen goed en laat ze niet onbeheerd liggen.

Kamerindeling
De kamerindeling wordt bij aankomst bekend gemaakt. In verband met de veiligheid (brandweer en politie) is het verboden om zonder medeweten van de staf van slaapkamer te veranderen. Eventuele wensen kunnen worden besproken met de campmanager. We zullen proberen daar zoveel mogelijk aan te voldoen.

Vertrek
Op de laatste dag van het kamp kunnen ouders en andere belangstellenden vanaf 10.00 uur de finales en de prijsuitreiking bijwonen. Het vertrek van de campers staat gepland tussen 12.15 en 13.15 uur.

Aansprakelijkheid
De NBB en zijn medewerkers (inclusief campstaf) kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen materiële en/of lichamelijke schade. Wij adviseren je dan ook om geen waardevolle spullen mee te nemen.

Routebeschrijving/openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Soest-Zuid. Sla links over het spoor de Bosstraat in. Het hostel ligt 500 m verderop. Voor het plannen van de treinreis adviseren we gebruik te maken van www.ns.nl.

Auto

Vanaf de A28, neem afslag 4 naar Soest. In Soest richting industrieterrein. Steek de spoorlijn over en ga 50m na het verkeerslicht linksaf (Pimpelmees). Volg na 100m de Bosstraat (bocht naar rechts). Het hostel zie je na circa 400m aan je rechterzijde.

Vanaf de A1 of de A27; neem afslag 10 naar Soest. Bij Paleis Soestdijk rechtsaf. Bij het eerste verkeerslicht linksaf. Je rijdt de weg helemaal uit (2 km), tot een haakse bocht. 200m daarna de eerste straat rechts (de Pimpelmees). Deze straat gaat over in de Bosstraat. Het hostel ligt na 400m aan je rechterzijde.

Stayokay Soest‎
Bosstraat 16
3766 AG Soest
035 6012296

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF