U bevindt zich hier: Jeugd » STAR » Voor BSO's en de vereniging

Dunker Skills Be a Basketball STAR

5 t/m 12 jaar - t/m 16 kinderen - 60 minuten per les - 10 lessen

Na schooltijd, in de BSO

Dunker Skills Be a Basketball STAR is de lesmethode voor na schooltijd, op de BSO en in de vereniging. De lesmethode bestaat uit 10 lessen in de gymzaal. Tijdens de lessen staan de STARwaarden centraal, STAR staat voor sportiviteit, teamwork, acceptatie en respect.

''Super leuk concept en werkt erg goed!'' -- Diana Derkx trainer basketball vereniging Almonte (Eindhoven)

Aan de hand van het instructieboekje kunnen de gymlessen gegeven worden door de pedagogisch medewerker en/of vakdocent/combinatiefunctionaris. De lessen zijn geschikt voor groepen tot 16 kinderen en kunnen gegeven worden met het standaard gymzaal materiaal.

“Erg leuk! En leer een boel over basketball.” -- Puk (9jaar)

Bij Dunker Skills Be a Basketball STAR staat bewustwording en verandering van het gedrag centraal. Niet de kinderen die het meeste scoren maar de kinderen die zich het best gedragen of zich het meest bewust zijn van hun gedrag worden beloond. Iedere les kunnen de kinderen een sticker voor in hun basketballpaspoort verdienen. Er zijn stickers te verdienen voor de 4 STARwaarden en voor 4 basketball skills. Aan het einde van de lessenreeks zijn ze dan een echte Basketball STAR!

''We hebben nu drie lessen gehad en zijn zeer tevreden over het project. Ook de kinderen zijn heel blij met de lessen. Ze vinden het allemaal heel leuk en zeker als de Race4Fun aan bod komt. Toen de vraag gesteld werd wie er al stiekem thuis geoefend had, gingen er al heel wat handjes de lucht in'' -- Trainer BSO Puck en Co

Wilt u de kinderen in een sportieve, leuke en uitdagende setting bewust maken van gedrag en voor een merkbare positieve gedragsverandering zorgen? Ga dan aan de slag met Dunkers Skills Be a Basketball STAR!

''Ik speel basketball voor de eerste keer en ik heb nu al zweet''-- BSO Lisse

Inhoud Dunker Skills Be a Basketball STAR

• Instructieboekje Be a Basketball STAR
• Unieke STAR bal
• Basketball paspoortjes 20x
• Basketball paspoort stickers 20x
• STAR poster 6x
• Handige opberg en draagbox
• Stickers (give-aways)

Bekijk dit artikel in de webshop!

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF