U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Tussen2Feesten Toernooi (U10/U12) in Knokke-Heist op 30 december

Terug naar overzicht

Tussen2Feesten Toernooi (U10/U12) in Knokke-Heist op 30 december

11 oktober 2017 10:06:00

De derde editie van het Tussen2FeestenToernooi op zaterdag 30 december 2017 in het Belgische Knokke-Heist is de perfectie manier om de periode rond de jaarwisseling zonder competitieduels op te vullen. Het toernooi is bedoeld voor jongens- en meisjesteams in de leeftijdsklasse U10 en U12. De hele dag staan er wedstrijden op het programma en aan het einde van het toernooi gaan alle deelnemers met een leuk aandenken naar huis.

De afgelopen twee jaar deden er ook Nederlandse teams mee aan het Tussen2Feesten Toernooi, dus aarzel niet en meld je nu aan. Wees er snel bij met je team, want die het eerst komt, die het eerst maalt. 

Inschrijven kan door een email te sturen naar Gunther De Pauw  (gunther.de.pauw@telenet.be) van BC Knokke-Heist. Teams die zich succesvol hebben aangemeld, krijgen kort voor het toernooi alle benodigde informatie (reglement, toernooischema) opgestuurd.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF