U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Lekdetec.nl nestelt zich naast Dozy BV Den Helder aan kop

Terug naar overzicht

Lekdetec.nl nestelt zich naast Dozy BV Den Helder aan kop

24 december 2017 09:26:53

Lekdetec.nl en Dozy Bv Den Helder sluiten 2017 samen af als koplopers in de Vrouwen Basketball League. In een rechtstreeks duel tussen deze twee teams ging de zege zaterdagavond in Bemmel naar de regerend landskampioen. Lekdetec.nl won afgetekend met 78-58 en kwam daardoor net als verliezer Den Helder op zestien punten uit twaalf wedstrijden. 

Beide clubs worden op de hielen gezeten door vier ploegen. Van dat kwartet kwamen Renes/Binnenland en Loon Lions zaterdagavond tegen elkaar in actie. Loon Lions nam de twee belangrijke punten mee naar Landsmeer door de thriller in Binnenland met 76-77 te winnen.

KEUS/Royal Eagles won met 40-88 bij Amazone Utrecht Basketball en heeft nu net als Loon Lions veertien punten uit elf duels. Ook Solar-systemen Grasshoppers staat op veertien punten, maar heeft net als Renes/Binnenland een wedstrijd meer gespeeld dan de Lions en de Eagles. De club uit Katwijk had zaterdag niet al te veel moeite met CTO Amsterdam Basketball. Het werd 74-42 voor de thuisploeg.

Klik hier voor de stand en het programma in de VBL.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF