U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Kaartverkoop laatste twee thuisduels Orange Lions van start

Terug naar overzicht

Kaartverkoop laatste twee thuisduels Orange Lions van start

23 februari 2018 15:52:00

De kaartverkoop voor de laatste twee thuiswedstrijden van de Orange Lions in de kwalificatieronde voor het WK van 2019 in China is vandaag van start gegaan. Ongeacht de resultaten van vandaag en maandag staat er ook dan nog heel wat op het spel.

De Orange Lions spelen op donderdag 28 juni in MartiniPlaza in Groningen thuis tegen Roemenië. Op zondag1 juli ontvangen de Orange Lions, eveneens in Groningen, de nationale ploeg van Italië.

Losse kaarten voor volwassen kosten 18,50 euro. De jeugd kan naar binnen voor 11 euro. In beide gevallen komt er nog 1 euro aan administratiekosten bij.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een combiticket aan te schaffen. Voor volwassenen bedraagt de prijs dan 32 euro, voor de jeugd 17 euro. In deze gevallen komen er nog 2 euro aan administratiekosten bij.

Early Bird actie
Tot en met de wedstrijd van aankomende maandag, wanneer de Orange Lions in Zadar tegen Kroatië spelen, geldt een speciale Early Bird actie. Alle kaarten zijn dan 2,50 euro goedkoper! Na deze wedstrijd gelden de hierboven genoemde prijzen.

Kaarten kunnen hier besteld worden.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF