U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » NBB zoekt nog een teammanager voor Orange Lions MU18

Terug naar overzicht

NBB zoekt nog een teammanager voor Orange Lions MU18

24 mei 2018 14:30:00

De Nederlandse Basketball Bond is nog op zoek naar een teammanager voor de Orange Lions MU18. Deze jeugdselectie doet van 27 juli t/m 5 augustus in het Macedonsiche Skopje mee aan het EK in B-divisie. Ze gaan daar proberen hun zesde plek van 2017 te verbeteren. Nederland is ingedeeld bij Macedonië, Israël, IJsland, Luxemburg, Tsjechië en Nederland.

De teammanager werkt nauw samen met hoofdcoach Paul Vervaeck en zijn assistent Jeroen van Vugt. De basis van de selectie van de Orange Lions wordt gevormd door de getalenteerde lichting spelers die vorig jaar als Orange Lions MU16 naar de A-divisie promoveerde.

De voorbereiding op het EK start al op zaterdag 2 juni a.s in Sportcentrum Caland in Amsterdam met een centrale training. In de aanloop naar het toernooi in Skopje spelen de Orange Lions MU18 op 9 juni een oefenduel in en tegen België MU18. Daarna volgt van 12 t/m 14 juni een trainingsstage in Portugal. Op 20 en 21 juni staan nog twee oefenwedstrijden in het Poolse 
Wladyslawowo gepland tegen Polen MU18.

Van de teammanager wordt verwacht dat hij/zij bij zoveel mogelijk trainingen, alle oefenduels, de stage en natuurlijk het EK zelf aanwezig is.

Heb je interesse en wil je meer weten over wat de functie van teammanager inhoudt, neem dan zo snel mogelijk contact met Patrick Kathmann (06 52092267 / patrick.kathmann@basketball.nl). 

Klik hier om naar de teampagina van de Orange Lions MU18 te gaan.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF