U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » NBB op zoek naar communicatietoppers!

Terug naar overzicht

NBB op zoek naar communicatietoppers!

5 juli 2018 14:12:00

Ben jij een communicatietalent met een passie voor basketball? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen het Nederlandse basketball zijn we op zoek naar een leuke groep vrijwilligers die graag hun steentje bijdraagt in de communicatie rondom nationale teams, gave basketball events en meer! Samen zorgen we voor leuke content voor de Nederlandse basketbalgemeenschap. 

Ben jij een topper in het schrijven van artikelen, het produceren van social media content, of maak jij mooie foto's of video's? Dan voegen we jou graag toe aan ons team!

Binnnenkort gaan onze nationale jeugdselecties weer hun jeugd EK's spelen, te beginnen met de Orange Angels U20 vanaf zaterdag 7 juli a.s. Voor een aantal van die jeugd EK's kunnen we hulp gebruiken bij het maken van wedstrijdverslagen voor de website en het posten van content op social media.

Heb je interesse en zin om ons te helpen? We bieden je een goede mogelijkheid om aan je skills op deze gebieden te werken in de leukste sport die er is. Aarzel niet en neem meteen contact op met Luuk Berends: luuk.berends@basketball.nl, 030 - 20 20 127.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF