U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Donar verliest verder terrein na derde verlies op rij

Terug naar overzicht

Donar verliest verder terrein na derde verlies op rij

4 april 2019 14:32:00

New Heroes Den Bosch heeft donderdag verder afstand genomen van Donar in de strijd om een zo goed mogelijke uitgangspositie voor de play-offs in Dutch Basketball League. De Groningers zagen de Bosschenaren in het derde kwart weglopen naar 50-38. Slordig spel van New Heroes bracht de spanning terug, maar de ploeg van Ivica Skelin bleef overeind en won met 69-63. Het gat met nummer vier Donar, dat voor de derde maal op rij verloor, is nu tien punten.

Landstede Basketbal schudde de teleurstelling van de verloren bekerfinale van zich af met een thuiszege op Den Helder Suns, dat er donderdagavond in Zwolle geen echte wedstrijd van wist te maken. In de eerste tien minuten bleven de Suns nog enigszins bij (21-16), maar daarna liep Landstede Basketbal weg om uiteindelijk eenvoudig met 92-57 te winnen.

Basketball Academie Limburg bracht Aris Leeuwarden donderdag een dure nederlaag toe. De Friezen kwamen er voor rust (40-19) totaal niet aan te pas. BAL consolideerde daarna de voorsprong op weg naar de vijfde zege van het seizoen. Het werd 79-65. voor de ploeg van Radenko Varagic.

Ga voor de uitgebeide wedstrijdverslagen naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF