U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Sven Nater op 16 oktober ook naar Wildervank voor clinic

Terug naar overzicht

Sven Nater op 16 oktober ook naar Wildervank voor clinic

12 oktober 2019 13:39:00

Voormalig NBA-center Swen Nater doet bij zijn komst naar Nederland behalve Soest ook Wildervank aan. Daar verzorgt Nater op woensdag 16 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een clinic die speciaal is gericht op centers. Hij doet in de Wildervanckhal aan de Woortmanslaan in Wildervank. De clinic is vrij en gratis toegankelijk centers, coaches en belangstellenden.

De in Den Helder geboren Swen Nater heeft zeven jaar in de ABA (rookie of the year en twee keer All Star) en van 1976 t/m 1984 acht jaar in de NBA gepeeld. Daarvoor werd de inmiddels 69-jarige Nederlandse Amerikaan tweemaal kampioen in het college basketball met UCLA onder de legendarische coach John Wooden. In de ABA speelde hij voor de Spurs, Squires en Nets, in de NBA bij de Braves/Clippers en de Lakers.

De clinic biedt een unieke mogelijkheid om je als trainer/coach verder te ontwikkelen op het trainen, coachen en gebruiken van centers. BT3-coaches kunnen vier licentiepunten krijgen, trainer/coaches met een BT4-licentie vijf punten.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar ed.poelstra@icloud.com.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF