U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Service » Webshop » Dunker Basketball » Dunker Skills Be a Basketball STAR

Dunker Skills Be a Basketball STAR

Dunker Skills Be a Basketball STAR - Kinderen 5 t/m 12 jaar - Groepen t/m 16 kinderen - Duur per les 60 minuten - 10 lessen - Na schooltijd, in de BSO

€ 54,95

incl. btw

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Dunker Skills Be a Basketball STAR

Dunker Skills Be a Basketball STAR is de lesmethode voor het basisonderwijs. De lesmethode bestaat uit 10 lessen in de gymzaal. Tijdens de lessen staan de STARwaarden centraal, STAR staat voor sportiviteit, teamwork, acceptatie en respect.

Aan de hand van het instructieboekje kunnen de gymlessen gegeven worden door de pedagogisch medewerker en/of vakdocent/combinatiefunctionaris. De lessen zijn geschikt voor groepen tot 16 kinderen en kunnen gegeven worden met het standaard gymzaal materiaal.

Bij Dunker Skills Be a Basketball STAR staat bewustwording en verandering van het gedrag centraal. Niet de kinderen die het meeste scoren maar de kinderen die zich het best gedragen of zich het meest bewust zijn van hun gedrag worden beloond. Iedere les kunnen de kinderen een sticker voor in hun basketballpaspoort verdienen. Er zijn stickers te verdienen voor de 4 STARwaarden en voor 4 basketball skills. Aan het einde van de lessenreeks zijn ze dan een echte Basketball STAR!

Wilt u de kinderen in een sportieve, leuke en uitdagende setting bewust maken van gedrag en voor een merkbare positieve gedragsverandering zorgen? Ga dan aan de slag met Dunkers Skills Be a Basketball STAR!

Inhoud Dunker Skills Be a Basketball STAR

• Instructieboekje Be a Basketball STAR
• Unieke STAR bal
• Basketball paspoortjes 20x
• Basketball paspoort stickers 250x
• STAR poster 6x
• Handige opberg en draagbox
• Stickers (give-aways)

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF