U bevindt zich hier: Orange Lions & Academies » Orange Lions (rollers) » Supporter van rolstoelbasketballers

Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

De laatste fase in de voorbereiding op het WK2018 is begonnen voor de Nederlandse rolstoelbasketballers, maar de blik is ook al gericht op Tokyo. In deze Japanse stad worden over twee jaar de Paralympische Spelen gehouden en daar willen de Orange Lions en Orange Angels bij zijn. Als basketbalfan kan jij of jouw bedrijf ook je steentje bijdragen aan het verwezenlijken van deze ambitie. Voor 2020(!) euro per jaar steun je de rolstoetbalselecties om te excelleren richting Tokyo.

Bondscoach Gertjan van der Linden hoopt maar al te graag dat jij, privé of als bedrijf, de Orange Lions en Orange Angels wil steunen op weg naar Tokyo. “We willen Nederland vertegenwoordigen op de Paralympische Spelen in 2020 en om dat te bereiken zullen we stappen moeten zetten binnen het rolstoelbasketbal. Dat betekent dat professionaliseren op het gebied van hoogwaardig materiaal maar ook op het gebied van onze voorbereiding en stages. Om echt beter te worden moeten we oefenen tegen de beste landen ter wereld en dat zijn nou net de landen die niet om de hoek liggen”, aldus de bondscoach vrouwenrolstoelbasketbal Gertjan van der Linden.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Luuk Berends via luuk.berends@basketball.nl of 030 20 20 127.

NBB video

 

  -  

Meer »

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF