U bevindt zich hier: Orange Lions & Academies » Road To Tokyo » Nieuws » Autohaag Zeeuw partner voor 3x3 teams richting Tokyo

Lees de laatste nieuwsberichten over de Road to Tokyo

Terug naar overzicht

Autohaag Zeeuw partner voor 3x3 teams richting Tokyo

26 juli 2019 07:52:00

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) presenteert vol trots Autohaag Zeeuw als ‘Mobile Partner’ op de ‘Road to Tokyo’. De Nederlandse 3x3 basketballteams hebben de ambitie om zich zowel bij de mannen als de vrouwen te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo, waar het populaire 3x3 voor het eerst onderdeel uitmaakt van het programma.

Op weg naar Tokyo zitten de spelers en speelsters van de nationale 3x3 selecties in een fulltime programma. De NBB streeft ernaar dit programma zo optimaal mogelijk in te richten. Autohaag Zeeuw wordt daarin de Mobile Partner van de NBB. Het bedrijf levert tot en met de Olympische Spelen in Tokyo ’Kia’s voor de selecties. De eerste vier Kia Picanto’s, ontworpen in de look & feel van Basketball Nederland, zijn reeds overhandigd aan de dames van de nationale 3x3 selectie. 

Autohaag Zeeuw is geen onbekende in de basketballwereld en ondersteunt meerdere topsporters bij het behalen van hun ambities. CEO Autohaag Zeeuw, Jan Hofstede over de samenwerking: “Al jaren ondersteunen wij het Rotterdamse mannen eredivisieteam en het Nationale mannenteam, dus het lag in de lijn der verwachting dat ook het vrouwenbasketbal een keer zou volgen. Daarnaast ondersteunen wij ook het rolstoelbasketbal voor vrouwen die in juni met het EK, welke heeft plaatsgevonden in Rotterdam, een kwalificatieticket hebben weten te bemachtigen naar de Paralympische Spelen in Tokyo. Basketbal is inmiddels deel geworden van ons DNA, wij zijn dan ook trots dat wij als ‘Mobile Partner’ deel mogen uitmaken van de reis naar Tokyo”.

Namens de NBB is Technisch Directeur Okke te Velde blij met de bijdrage van Autohaag Zeeuw: “Het partnership met Autohaag Zeeuw geeft een enorme boost aan het programma. De samenwerking is een hele goede stap in het volledig professionaliseren van de Road to Tokyo, waarbij we alle randzaken goed geregeld willen hebben, zoals woonruimte, vervoer en trainingsfaciliteiten, zodat de atleten van TeamNL zich voor 100% kunnen focussen op de sport.’’

Over Autohaag Zeeuw
Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Autohaag Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Ford, Nissan, Mitsubishi en Kia vertegenwoordigt. Met meer dan 420 enthousiaste medewerkers binnen 25 vestigingen, behoort Autohaag Zeeuw tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Autohaag Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur en verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf. Tevens onderscheidt Autohaag Zeeuw zich in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

NBB video

 

  -  

Meer »

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF