U bevindt zich hier: Oranje / Topsport » Orange Angels » Senioren » Orange Angels winnen oefenduel tegen Apollo Amsterdam MU20

Terug naar overzicht

Orange Angels winnen oefenduel tegen Apollo Amsterdam MU20

9 november 2017 20:19:00

Nog twee dagen en dan nemen de Orange Angels het in hun eerste kwalificatiewedstrijd voor EuroBasket 2019 op tegen Oekraïne. Dat doen ze zaterdag 11 november om 20.00 uur in Amsterdam in Sporthallen Zuid, de thuishaven van alle nationale selecties bij de vrouwen en CTO Amsterdam Vrouwenbasketball, het opleidingsprogramma aan de vrouwenkant. Vier dagen later treden de Nederlandse basketbalsters in Valladolid aan tegen regerend Europees kampioen Spanje.

In voorbereiding op de interlands tegen Oekraïne en Spanje oefenden de Orange Angels woensdag tegen het mannen U20-team van Apollo Amsterdam. De Angels kwamen met negen punten achter, maar slaagden er toch in het duel met drie punten verschil te winnen.

Kaartverkoop
Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor het duel tegen Oekraïne. Kom zaterdag a.s ook naar de Sporthallen Zuid om de Angels aan te moedigen. Kaarten kun je via deze link bestellen. Let ook even op de speciale kaartenactie voor teams!

Check ook even de video die een aardig beeld geeft van een dag in het leven van een Orange Angel.

NBB video

 

  -  

Meer »

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF