U bevindt zich hier: Oranje / Topsport » Orange Angels » VU15 » Orange Angels VU15 beginnen aan voorbereiding op Copenhagen Invitational

Terug naar overzicht

Orange Angels VU15 beginnen aan voorbereiding op Copenhagen Invitational

16 mei 2017 11:28:34

De Orange Angels VU15 beginnen zondag 21 mei a.s. in de Apollohal in Amsterdam met de voorbereiding op de deelname aan de Copenhagen Invitational. De Angels VU15 gaan met twee teams van tien speelsters naar dit internationale toernooi voor landenteams.

Er wordt getraind op de zondagen 21 mei, 28 mei, 4 juni en 11 juni. Op 11 juni, na de kick-off van alle Orange Angels-selecties, wordt de selectie van nu nog 34 meisjes teruggebracht naar twintig speelsters. De Copenhagen Invitational vindt plaats van 15 tot en met 18 juni..

De Orange Angels VU15 worden begeleid door de coaches Yvonne Lansink Rotgerink, Karen Heinen, Annie Druif en Linda Appers. Teammanager is Faye Vas.

De Orange Angels VU14 beginnen wat later met hun voorbereiding, namelijk op zondag 11 juni. Zij gaan een toernooi spelen tegen Luxemburg VU14 en VU15. Dit toernooi vindt in het weekend van 8 en 9 juli plaats en wordt met medewerking van de Basketball Academie Limburg in Weert georganiseerd.

NBB video

 

  -  

Meer »

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF