U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Bijscholing: Inzicht in Trainer-Sporter-Interactie

Terug naar overzicht

Bijscholing: Inzicht in Trainer-Sporter-Interactie

28 januari 2017 14:24:41

Inzicht in het gedrag van jouw sporters is een belangrijke voorwaarde om de interactie met hen te optimaliseren. De bijscholing 'Inzicht in Trainer-Sporter-Interactie' biedt inzicht in de dynamische relatie die jij als trainer met je sporters hebt. Naarmate je als trainer goed zicht hebt waarom een sporter een bepaald gedrag vertoont en uit welke gedachten en gevoelens dit gedrag voortkomt, ben je beter in staat effectief te communiceren en op dat gedrag te reageren!

Aan de hand van een model leer je het gedrag van de sporter te begrijpen. Tevens krijg je met deze bijscholing een beter inzicht in jouw éigen gedrag, en in de achterliggende gedachten en overtuigingen die daaraan ten grondslag liggen. Aldus leer je zowel de ‘golflengte' van de sporter als die van jezelf te verkennen en beter op elkaar af te stemmen.

Data, locatie & kosten
Deelname aan deze bijscholing, georganiseerd door de academie voor sportkader, bedraagt € 40,-. De eerstvolgende scholingen zijn: 

Schrijf je vandaag nog in en zorg voor een betere samenwerking tussen jou en je sporters, meer plezier en toenemende motivatie!

Ook interessant voor jou:
Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag
In deze (bij)scholing komen de gedragsregels in de sport aan de orde en waar en hoe seksuele intimidatie meestal plaatsvindt. Je leert hoe je betrokkenen kunt aanspreken op ongewenst gedrag en je komt te weten wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn voor het slachtoffer én de beschuldigde. Daarnaast leer je om de juiste gedragscode uit te dragen naar de trainersgroep en andere mensen ‘rond’ het team en binnen de club. Op deze manier lever je een preventieve bijdrage aan een veilige sportomgeving voor iedere sporter!

Schrijf je nu in voor deze (bij)scholing:

Bekijk ook de andere (bij)scholingen voor trainers/coaches op de website van de Academie voor Sportkader.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF