U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Sportbestuurdersacademie organiseert workshops voor bestuurders

Terug naar overzicht

Sportbestuurdersacademie organiseert workshops voor bestuurders

28 januari 2017 14:30:09

Altijd al willen weten hoe je vereniging kan ‘Scoren met Social Media’? Denk je regelmatig ‘Help, ik zoek vrijwilligers’? Of benut je graag ‘De kansen van 50+ sport en samenwerking’? Kom dan naar een van de workshops die georganiseerd worden door de Sport Bestuurders Academie, waarbij deze thema's de komende weken centraal staan.

De Sportbestuurdersacademie (SBA), waar de NBB een van de kartrekkers van is, organiseert workshops die aansluiten bij de thema's waar verenigingen zich mee bezig houden. De workshops zijn toegankelijk voor alle sportverenigingen en worden door het hele land aangeboden.

De workshops staan onder begeleiding van een expert op het betreffende thema, je krijgt tips en handvatten aangereikt en je kan in gesprek met andere bestuurders, ook van andere sporten. Verrijk je kennis, laat je inspireren en vergroot je netwerk door deel te nemen aan de workshops van de SBA!

Geïnteresseerd in de workshops? Kijk dan snel voor meer informatie en om je in te schrijven op www.academievoorsportkader.nl/bijscholingen/bestuurders. De kalender wordt regelmatig up-to-date gebracht met nieuwe workshops en data, dus houd de site in de gaten!

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF