U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Week van het Sportplezier, workshops alleen in Rotterdam

Terug naar overzicht

Week van het Sportplezier, workshops alleen in Rotterdam

28 februari 2017 09:13:51

Van 4 tot en met 12 maart vindt de tweede editie van de Week van het Sportplezier plaats. Een week lang zetten we sportplezier centraal, omdat dit de belangrijkste reden is om te basketballen of actief te zijn in je sport. In 2017 zijn wij benieuwd welk persoon het meeste heeft bijgedragen of bijdraagt aan jouw sportplezier? 

De KNBSB en de NBB (Nederlandse Basketball Bond) hadden het voornemen in de Week van het Sportplezier op zes verschillende locaties in het land diverse workshops te organiseren. Op deze manier werd geprobeerd iedereen een workshop aan te kunnen bieden verspreid door het land.

Helaas hebben we moeten concluderen dat er onvoldoende aanmeldingen (in totaal 40) waren en daarom is er besloten om de workshops alleen in Rotterdam door te laten gaan. Hiervoor kunt u zich nog steeds aanmelden

Alle vier de workshops worgen georganiseerd op woensdagavond 8 maart in het Topsportcentrum Rotterdam vanaf 19:30. Later in het jaar worden nieuwe initiatieven uitgezet om de workshops verspreid over het land te organiseren.

Aanmelden voor één van de vier workshops in Rotterdam.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF