U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Workshop gastvrijheid tijdens Week van het Sportplezier

Terug naar overzicht

Workshop gastvrijheid tijdens Week van het Sportplezier

24 maart 2017 11:07:00

Op woensdag 8 maart organiseerde de NBB in samenwerking met de KNBSB tijdens de Week van het Sportplezier een workshop gastvrijheid in Rotterdam. Workshopleider Etienne Verhoeff van Start2Create nam de aanwezigen mee in de route van de sporter en bezoeker. Het onderwerp gastvrijheid werd praktisch en concreet gemaakt zodat de aanwezigen bij thuiskomt hier gelijk mee aan de slag konden.

Sportplezier is meer dan een coach die ervoor zorgt dat spelers naar de training komen of een wedstrijd spelen. Sportplezier vind je ook terug in de ervaring van leden, tegenstanders en bezoekers tijdens het bezoek aan de vereniging. Tijdens de workshop is het veelvuldig gegaan over ‘contact maken met je gasten’. Weet je al bestuur bijvoorbeeld waarom leden naar jouw vereniging komen? Ontvangt de coach van de bezoekende club een kopje koffie bij aankomst op de vereniging? Weet iedereen waar de kleedkamers zijn? Enkele voorbeelden die besproken worden tijdens de workshop gastvrijheid en waar workshopleider Etienne Verhoeff met concrete voorbeelden en oplossingen komt.


Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat voor deelname aan de workshop (Foto: KNBSB)

Start2Create heeft op haar website een E-cademy waar online voorbeelden staan omschreven die bijdragen aan de gastvrijheid op uw vereniging. Het aanmaken van een account is gratis en levert een hoop voordelen op voor u en uw vereniging.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF