U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Workshops voor bestuurders: zet je club op de kaart!

Terug naar overzicht

Workshops voor bestuurders: zet je club op de kaart!

24 maart 2017 11:35:00

Hé sportieveling! Ben jij die ambitieuze sportbestuurder, vrijwilliger of betrokkene bij een vereniging? En wil jij samen met jouw vereniging graag nieuwe leden, vrienden of buurtbewoners uitdagen om te gaan sporten? Zoek je een manier om meer ledenbinding, levendigheid op de club te realiseren of wellicht zelfs jullie sponsorinkomsten te vergroten? Dan is deze sessie echt iets voor jou en je sportclub!

Graag verwelkomen wij jou en een collega op deze ‘Zet je club de kaart’ sessie op een locatie bij jou in de buurt. Aanmelden kan via de link onderaan deze uitnodiging.
Tijdens deze avond gaan we met elkaar in gesprek over de manier waarop jij jouw sportclub nog meer op de kaart kunt zetten! Daarnaast zal een ervaren sportmarketeer je meenemen in het proces van jou en je vereniging. Het doel van deze sessie is dan ook om jou en je sportclub te helpen, om je doel te bereiken!

Programma
Vanaf half 6 staan er soep en broodjes klaar tijdens de ontvangst. Daarna gaan we aan de slag. Rond half 9 sluiten we af met een gezellige borrel. Tussendoor is uiteraard tijd voor koffie en thee.

Voor wie?
Deze clubsessie is bedoeld voor sportverenigingen die zich bezig houden met het profileren van de club, het werven of behouden van leden, bezoekers of betrokkenen graag nog meer het gevoel willen geven dat ze welkom zijn of wellicht zelfs nieuwe doelgroepen aan willen spreken.

Waar?
De sessies vinden plaats op verschillende locaties, verdeeld over het land:

  • Donderdag 30 maart - Heerde
  • Maandag 3 april - Castricum
  • Donderdag 6 april - Roosendaal
  • Maandag 10 april - Venray
  • Dinsdag 11 april - Utrecht
  • Dinsdag 9 mei - Enschede
  • Datum nog niet bekend - Amsterdam en Heerenveen

Inschrijven
Inschrijven en deelname is voor sportclubs geheel gratis. Meld je aan via dit inschrijfformulier. Doe dit snel, want vol is vol! Meer informatie over de locatie vind je in de aanmeldlink.

Lokaal vervolg
We willen voorkomen dat de inspiratie die je op deze avond hebt opgedaan op de plank blijft liggen. Daarom zijn we nu al bezig met het ontwikkelen van een follow up. Dat je verder versterkt om je club op de kaart te zetten. Hierover tijdens deze sessie meer!

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Robin Sack van NOC*NSF via 06-11883548 of robin.sack@nocnsf.nl.

Sport Bestuurders Academie
Deze workshops maakt onderdeel uit van het aanbod van de Sport Bestuurders Academie (SBA). De SBA organiseert workshops voor alle sportverenigingen in Nederland met thema’s die passen bij de vragen waar verenigingen in deze tijd mee te maken hebben. Het doel van de workshops is dat bestuurders, onder begeleiding van een expert van het betreffende thema, kennis en handvatten krijgen over het betreffende thema, hierover met elkaar in gesprek gaat, geïnspireerd raakt en van elkaar leren in een passende omgeving. Daarnaast kom je tijdens deze workshops met omliggende verenigingen van andere sporten in contact om kennis met elkaar te delen en wellicht toekomstige (gedeelde) kansen te bespreken.

Kijk voor het aanbod voor bestuurders op de website van de Academie voor Sportkader.

Graag tot ziens op een locatie bij jou in de buurt!

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF