U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Sportplezier platform is vernieuwd

Terug naar overzicht

Sportplezier platform is vernieuwd

24 maart 2017 11:45:00

Sportplezier kun je maken! Deze krachtige boodschap dragen we vanaf nu actief uit via het nieuwe kleurrijke platform. We willen hiermee graag alle mensen ondersteunen die elke dag, elk weekend langs de lijn, op de velden of in de sporthallen actief zijn. Want of je nu een trainer, scheidsrechter, jurylid, ouder, kantinemedewerker of coach bent; sportplezier is voor iedereen belangrijk en kan iedereen maken.

Waar het vorige platform Tv-Sportplezier zich vooral richtte op ouders, kinderen en verenigingen, biedt het nieuwe Sportplezier.nl een inspiratie voor alle mensen die betrokken zijn rondom een sportvereniging. Ben jij een betrokken ouder, een gepassioneerde bestuurder, een gemotiveerde trainer, een gezellige barmedewerker of één van de andere personen die vaak te vinden is op de sportvereniging? Op ons platform vindt iedereen tips, tricks en mooie praktijkverhalen over alles wat er gebeurt in en rondom iedere sportvereniging. 

Sinds zaterdag 4 maart, bij de start van de Week van het Sportplezier, is Sportplezier.nl live. De sociale mediakanalen en websites van Tv-Sportplezier en Veilig Sportklimaat zijn inmiddels geïntegereerd in de nieuwe kanalen rondom Sportplezier.nl. Hierop zullen geregeld video’s en andere inspirerende content worden geplaatst. Zo laten de vier ambassadeurs van Sportplezier zien hoe zij het verschil maken op hun vereniging. En dat kan jij ook! Volg Sportplezier.nl op Facebook, Twitter en Instagram voor inspiratie en vergroot ook het sportplezier op jouw vereniging.

Marieke, ambassadeur van sportplezier
Marieke werkt als vrijwilliger in de kantine van basketbalvereniging Vlijmscherp SVH en is een van de ambassadeurs van sportplezier. Ze probeert op haar manier een bijdrage te leveren aan het sportplezier van de kinderen. ''Ik probeer het leuk te maken in de kantine en ben er voor kinderen die hun verhaal kwijt willen.'' Sportplezier.nl maakte een filmpje over haar:

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF