U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Inspiratie voor de NBB Finals

Terug naar overzicht

Inspiratie voor de NBB Finals

25 april 2017 13:41:00

De NBB Finals komen er weer aan. Met dit evenement in het vooruitzicht nemen we je graag even mee terug naar wat er vorig jaar gebeurde bij finale van de Mannen U14...

Het was een spannende wedstrijd, maar na 40 minuten strijd moest Almere Pioneers Mannen U14 de winst én het kampioenschap laten aan Den Helder Kings tijdens de NBB Final 2016 in Zwolle. Balen natuurlijk! Dus wat doe je dan, als je net de medaille voor de tweede plaats omgehangen hebt gekregen?
Nee, je doet hem niet meteen af, want dat is niet sportief. Wat deed Almere Pioneers MU14 wel? Ze besloten spontaan een erehaag te maken voor de winnaars, om hen te feliciteren en de wedstrijd positief af te sluiten!

Ruim een maand later kreeg dit initiatief navolging bij de finaledag van de Vrouwen U12. Jolly Jumpers werd Nederlands Kampioen en kreeg bij de huldiging high fives van de speelsters van verliezend finalist Dozy BV Den Helder.

Dit is sport zoals het hoort te zijn! Laat deze kinderen een inspiratie zijn voor de aankomende Finals. Veel succes voor alle finalisten!

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF