U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Korting voor early birds Bestuurderscongres tot 1 mei

Terug naar overzicht

Korting voor early birds Bestuurderscongres tot 1 mei

25 april 2017 13:46:14

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar organiseren de NBB en Nevobo (volleybalbond) op 20 mei a.s. voor de tweede keer samen het Bestuurderscongres. Dit jaar is het thema 'The Next Step!'.

Early bird korting
Tot 1 mei bieden wij jullie de kans om met korting naar ons congres te komen! De vroege vogels betalen bij inschrijving vóór 1 mei slechts 15 euro, daarna betaal je 25 euro per persoon (inclusief lunch en borrel).
Dus meld je nog snel aan via deze link zodat je nog kunt profiteren van deze mooie actie.

The Next Step!
Het congresthema van dit jaar daagt je uit om als vereniging, bestuur en jezelf de volgende stap te zetten. Welke ontwikkelingen kan je vereniging doormaken om te versterken of uit te breiden? Wat kun je je leden bieden om te zorgen dat ze zich aan je vereniging willen blijven binden? En wat kun je zelf doen om te verbeteren in je rol als bestuurder?

Doel van het congres is om verenigingsbestuurders en coördinatoren te inspireren en informeren over thema's die actueel zijn. Daarnaast is deze dag het platform voor kennisdeling en uitwisseling van ervaringen.

Naast het plenaire programma bieden wij tien workshops aan, met diverse onderwerpen, maar allen gericht op ‘The Next Step’.

Benieuwd welke workshops we aanbieden of op zoek naar meer informatie, kijk dan op onze website.

Tot 20 mei in Amersfoort!

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF