U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Met Team:Fit en Tommies naar de FIBA 3x3 Europe Cup 2017

Terug naar overzicht

Met Team:Fit en Tommies naar de FIBA 3x3 Europe Cup 2017

22 juni 2017 13:49:00

Na een uurtje gezellig sporten, in de kantine weer op krachten komen met lekker en gezond eten. Dát is waar Team:Fit & Tommies voor gaan. Ook tijdens de spannende FIBA 3x3 Europe Cup 2017 op 7, 8 en 9 juli in Amsterdam, waar Team:Fit en Tommies trotse partner van zijn! En jij kan er ook bij zijn...

Team:Fit
Wil je in jouw sportkantine ook aan de slag met gezondere producten? De adviseurs van Team:Fit helpen je hierbij en laten je ook zien hoe je de clubkas in topconditie houdt. Als je lid wordt van Team:Fit, komt de Team:Fit Adviseur kosteloos bij je op bezoek. Samen kijken jullie wat aanslaat bij jouw vereniging en hoe je alle leden enthousiast kan maken. Na afloop kun je met praktische tips direct aan de slag. Bekijk meer informatie op www.teamfit.nl.

Tommies
Tommies Snackgroenten zijn snacktomaatjes, -paprikaatjes en -komkommertjes, bomvol vitamines en mineralen. Door de heerlijke smaak en frisse bite is Tommies nu al een succes onder vele sporters en supporters. Onlangs is de Tommies Sportbox gelanceerd, waarmee elke sportclub en -event gemakkelijk snackgroenten kan verzorgen voor haar sporters en supporters. Kijk op www.tommies.nl/sport voor meer informatie en bestelling. 

FIBA 3x3 Europe Cup
Wil jij ook bij de FIBA 3x3 Europe Cup zijn? Dat kan, want wij geven 10x2 toegangskaarten weg! Mail naar sport@greenco.nl en vertel ons waarom jij vindt dat jouw sportkantine ook (meer) gezond lekkers zou moeten aanbieden. Vermeld ook de naam van je sportclub en de voorkeursdatum van jouw aanwezigheid (7-9 juli). Op 3 juli ontvangen de winnaars bericht.

(Tommies is een merk van Greenco).

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF