U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Allereerste verenigingsspeld voor Liesbeth Pasterkamp-Roskam

Terug naar overzicht

Allereerste verenigingsspeld voor Liesbeth Pasterkamp-Roskam

12 september 2017 16:53:00

Liesbeth Pasterkamp-Roskam beleefde afgelopen zaterdag een primeur. Zij kreeg als allereerste de verenigingsspeld van de Nederlandse Basketball Bond uitgereikt uit handen van NBB-bestuurslid Fred van Urk. Pasterkamp-Roskam was jarenlang een bevlogen vrijwilligster bij BV Orca’s uit Urk, waar ze o.a. de functies van trainster (Nederlands kampioen met de meisjes kadetten in 1988), lid van de technische commissie en bestuurslid heeft bekleed. Ze heeft dit jaar haar activiteiten bij Orca’s beëindigd.

De verenigingsspeld is een nieuwe onderscheiding die wordt uitgereikt aan een vrijwilliger in het basketball die minstens vijftien jaar actief is geweest bij een of meerdere verenigingen en die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling in het basketball binnen zijn of haar vereniging, met een positieve uitstraling naar het basketball in het algemeen.

Verenigingen die zelf een kandidaat willen voordragen voor de verenigingsspeld. Klik hier voor exacte criteria en het aanvraagformulier.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF