U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Sport Bestuurders Academie komt opnieuw met workshops voor bestuurders

Terug naar overzicht

Sport Bestuurders Academie komt opnieuw met workshops voor bestuurders

13 september 2017 17:16:00

Ook dit najaar worden er door Sport Bestuurders Academie weer sportoverstijgende workshops georganiseerd voor bestuurders van sportverenigingen. Deze interactieve workshops zijn voor bestuurders een goede mogelijkheid om hun kennis op diverse terreinen en hun netwerk te vergroten. 

De workshops die de SBA eerder dit jaar organiseerde, kregen goede beoordelingen van de deelnemers. Hieronder staan de cijfers:

De beoordeling van de workshopgever/expert: 8,3
Inhoud van de workshop: 7,9
Er kwamen vanuit 32 verschillende sportbonden (club)bestuurders naar de workshops

De SBA (met de NBB als een van de bonden die de kar trekt) organiseert workshops die aansluiten bij de thema's waar verenigingen zich mee bezig houden. De workshops zijn toegankelijk voor alle sportverenigingen en worden door het hele land aangeboden. Ze staan onder begeleiding van een expert op het betreffende thema. Deelnemers krijgen tips en handvatten aangereikt en kunnen in gesprek gaan met bestuurders van andere basketballverenigingen, maar ook van andere sporten.

Geïnteresseerd in de workshops? Kijk dan snel op de site van SBA voor meer informatie en om je in te schrijven. De kalender wordt regelmatig up-to-date gebracht met nieuwe workshops en data, dus houd de site in de gaten!

Klik hier voor de volledige planning van dit najaar met alle data. locaties, workshops en experts netjes op een rij. 

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF