U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Week van de Scheidsrechter 2017: En de winnaars zijn...

Terug naar overzicht

Week van de Scheidsrechter 2017: En de winnaars zijn...

16 november 2017 09:59:00

'Basketbalscheids: Goede beslissing!' is de campagne die tijdens de Week van de Scheidsrechter 2017 gelanceerd werd door de Nederlandse Basketball Bond. Tijdens de campagne wordt aandacht besteed aan scheidsrechters in alle verschillende disciplines van het basketball. Dus niet alleen arbiters in het traditionele vijf-tegen-vijf in de zaal, maar ook scheidsrechters in het rolstoelbasketbal en in 3x3 basketball.

Ook verenigingen en teams zijn opgeroepen bij te dragen aan de Week van de Scheidsrechter. Zij konden dit delen door #scheidsbedankt te gebruiken op social media. De leukste inzendingen over het bedanken van de scheids maakten kans op leuke prijzen. 

En de winnaars zijn...

Eerste prijs: Utrecht Cangeroes Dames 1 
De dames van Utrecht Cangeroes hadden duidelijk veel energie gestoken in het bedanken van de scheids. Zij hadden zelfs speciaal een scheidsrechtersdans gemaakt! Herken jij de moves?

De dames van Utrecht Cangeroes winnen een clinic van een toparbiter uit de Dutch Basketball League voor de vereniging.

Tweede prijs: Basketball Club Oirschot
Tof dat je fluit, scheids! Dat was de boodschap na de wedstrijden van Basketball Club Oirschot. Samen met een leuk briefje kregen de scheidsrechters een zakje chokoTOFs.

Basketball Club Oirschot wint tien scheidsrechtersshirts voor de vereniging. 

Utrecht Cangeroes & BC Oirschot: van harte gefeliciteerd! We bedanken alle verenigingen en teams die aandacht hebben besteed aan de Week van de Scheidsrechter. WIj blijven het hele seizoen aandacht besteden aan de mannen en vrouwen scheidsrechters, doe je mee?

Volgend jaar is de Week van de Scheidsrechter van 5 t/m 14 oktober 2018.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF