U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Regenboogband voor sportend Nederland tijdens #AllTogetherChallenge

Terug naar overzicht

Regenboogband voor sportend Nederland tijdens #AllTogetherChallenge

4 oktober 2018 12:35:00

Rondom de Internationale Coming Out Day 2018 van 11 oktober, geeft de Nederlandse sportwereld aandacht aan de boodschap dat sport voor iedereen is en iedereen gelijk is op het sportveld, ongeacht welke seksuele geaardheid je hebt. Helaas is dat nog altijd geen vanzelfsprekendheid.

Net als afgelopen jaar maakt de Alliantie Gelijkspelen een statement: In het weekend van 13 en 14 oktober draagt sportend Nederland de regenboogband. In 2017 droegen duizenden aanvoerders een aanvoerdersband in de kleuren van de regenboog. Dit jaar kan iedere sporter een regenboogband aanvragen, ook als je geen aanvoerder bent. Iedereen die de boodschap steunt is in onze ogen een aanvoerder!

Via www.regenboogband.nl kan iedere sporter een gratis regenboogband aanvragen, zolang de voorraad strekt. Deel jouw regenboogbandfoto op Facebook, Twitter of Instagram met #AllTogetherChallenge en laat zien dat jij de actie steunt! Meer informatie is te vinden op www.alltogether-challenge.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF