U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Ga voor meer Sportplezier tijdens Week van het Sportplezier!

Terug naar overzicht

Ga voor meer Sportplezier tijdens Week van het Sportplezier!

27 februari 2019 12:47:00

Van 2 tot en met 10 maart staat het plezier in sporten weer centraal tijdens de jaarlijkse Week van het Sportplezier. Doel van de week is om het thema 'Sportplezier' onder de aandacht te brengen bij verenigingen, spelers, ouders, kader en officials. De Nederlandse Basketball Bond roept alle verenigingen op om op te geven wat voor activiteiten er worden georganiseerd waar plezier in sporten centraal staat. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het geven van schoolclinics, Basketball’sCool, Peanuttoernooitjes of een ouder-kind toernooi. Maar er zijn vast nog meer leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Laat zien wat sportplezier binnen jouw vereniging betekent en deel je foto’s en filmpjes tijdens de Week van het Sportplezier met #sportplezier en @BasketballBond op Facebook en Twitter, of @Basketball.nl op Instagram.

De NBB werkt al een aantal jaren volgens het STAR-principe, waarbij STAR staat voor de belangrijkste sportieve normen en waarden binnen de basketbalsport: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Deze vier sportieve normen en waarden zorgen voor nog meer sport- en basketbalplezier. De NBB wil je vereniging graag ondersteunen in alle activiteiten ten behoeve van het sportplezier. Daarom ontvangen alle inzenders van de activiteiten kosteloos een STAR starterspakket. Dit pakket bestaat uit:

STAR-bal, STAR-poster, Spelend leren basketballen (boek), Be a basketball STAR lessenreeks), 10 STAR paspoorten en stickers voor 10 STAR paspoorten

Meld je activiteiten hier aan! 

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF