U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Inspiratiebijeenkomst Team:Fit over de gezonde sportkantine

Terug naar overzicht

Inspiratiebijeenkomst Team:Fit over de gezonde sportkantine

27 maart 2019 10:41:00

Wil jij ook aan de slag met een gezonder aanbod in je kantine of accommodatie? Ontdek zaterdag 11 mei hoe makkelijk het is om je kantine gezelliger én gezonder te maken tijdens de inspiratiebijeenkomst van Team:Fit. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan de BMX World Cup: het spannendste BMX spektakel.

Steeds meer sportclubs en -accommodaties zetten zich in voor een gezonder aanbod in de sportkantine. Elke stap richting een gezondere kantine is een vooruitgang en alle stappen samen leiden tot een groot succes. 

Zoek jij nog naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), de initiatiefnemer van Team:Fit, nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst op Sportcentrum Papendal. Tijdens deze bijeenkomst delen collega-kantinebeheerders en -bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis op en krijg je handige tips op het gebied van voeding. De Team:Fit Coaches en Team:Fit partners  zijn aanwezig om jou op weg te helpen jouw vereniging of accommodatie gezonder te maken. 

Je bent van harte welkom op 11 mei vanaf 13.00 uur op Sportcentrum Papendal. We starten plenair en gaan hierna uiteen in kleinere groepen. Om 15.30 uur ronden we af en bezoeken we samen de BMX World Cup. Naast dit BMX spektakel kun je ook het festival op het terrein bezoeken. Hier treden diverse bandjes op en vind je een uitgebreid aanbod aan eten en drinken.

Voorafgaand kun je alvast een kijkje nemen op www.teamfit.nl, de website van het BMX Papendal en de website van het festival

Ben je ook van de partij?
Meld je voor 26 april aan via deze link. Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF