U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Interessante coachclinic door Marco van den Berg en Erik Braal

Terug naar overzicht

Interessante coachclinic door Marco van den Berg en Erik Braal

25 juni 2019 14:49:00

Marco van den Berg en Erik Braal, twee ervaren topcoaches in het basketball, geven samen op woensdag 24 juli in Gouda een coachclinic. Van den Berg is voormalig bonds- en clubcoach en geeft nu leiding aan de Orange Lions Academy, het nationale opleidingsprogramma aan de mannenkant in Amsterdam. Erik Braal is coach van de eredivisieclub Donar, waarmee hij twee keer landskampioen werd bij de mannen in de laatste drie seizoenen.

De onderwerpen die aan bod komen bij deze clinic zijn:

19.00-20.30uur: 'Groepsdynamica' (door Marco van den Berg).

20.30-22.00uur: 'Het creëren van voordeelsituaties in de aanval en het beperken van voordeelsituaties in de verdediging' (door Erik Braal).

De coachclinic wordt gehouden op woensdag 24 juli in sporthal de Mammoet in Gouda. De kosten coor deelname bedragn twintig euro. Leden van de Dutch Basketball Coaches Association betalen vijfien euro. 

Deze clinic voldoet aan de bijscholingsvoorwaarden voor het niveau van de Basketball Trainer 5 licentie of lager. Klik hier voor meer informatie over de clinic en om je in te schrijven.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF